Sākums Padomi Viņa pēkšņi viesos zaudēja samaņu. Ieraugot viņas bikses, ārsti pateica, ka viņas dzīvība bijusi mata galā…

Viņa pēkšņi viesos zaudēja samaņu. Ieraugot viņas bikses, ārsti pateica, ka viņas dzīvība bijusi mata galā…

- freetime.lv
552 Skatījumi

Skaistums prasa upurus! Sievietes, (arī daži vīrieši) gatavi pakļaut briesmām savu veselību, lai tikai izskatītos pievilcīgi. Viena lieta, ja to dara apzināti, bet veselībai var kaitēt arī it kā pilnīgi nevainīgas lietas – aksesuāri un apģērbi!

Izrādās, ka pieguļoši džinsi var būt ļoti bīstami! To uz savas ādas izbaudīja 52 gadus vecā Lielbritānijas iedzīvotāja Džeina Railensa. Tagad sieviete brīdina citus par šīm briesmām.

Kādu rītu mūsu stāsta varone uz darbu devās biksēs. vakarā pēc darba viņa tajā pašā apģērbā devās viesos. Viņai bija brīnišķīgs garastāvoklis, viņa priecājās un daudz dejoja, līdz pēkšņi sajutās slikti….

Sākumā viņai tikai reiba galva, bet pēc tam viņa zaudēja samaņu. Nākusi pie samaņas, sieviete izsauca taksi un devās mājās. Džeinai likās, ka tas viss saistīts ar pārgurumu, bet arī no rīta viņai bija tikpat slikti. Vēl klāt bija nākušas pietūkušas un stipri sāpošas kājas.

Džeina nekavējoties devās uz slimnīcu. Kad ārsti uzzināja vakardienas sīkumus, viņi visu saprata. Izrādās, ka sievietes jaunās džinsu bikses bija visu ciešanu cēlonis!

Pārāk šauras bikses nospieda kāju asinsvadus un tika traucēta asinsrite. Tālāk tika bojāti kāju nervi un ikru muskuļi! Audi ļoti iekaisa. Lai glābtu sievieti, nācās izdarīt četras operācijas!

Džeina vīrišķīgi izgāja visu ārstēšanās kursu un tagad brīdina citas modes dāmas par briesmām. Nevajag aizrauties ar ļoti apspīlētiem džinsiem! Ja nu tik ļoti gribas būt skaistai, tad uzvelciet uz pāris stundām, bet nekādā gadījumā uz visu dienu!
Vieglāk mācīties no citu kļūdām!

Saistītie raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Sapratu Vairāk Par sīkdatnēm

Par sīkdatnēm